foto

Roy Orbison

  • nar. 23.4.1936
    Vernon, Texas, USA
  • zem. 6.12.1988 (52 let)
    Madison, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Manželské etudy
1980 Roadie
1967 The Fastest Guitar Alive

TV seriály

1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1969 Sez Les (TV seriál)

Dokumentární

2012 Mr Blue Sky: The Story of Jeff Lynne & ELO
1995 Antologie Beatles (TV seriál) - a.z.
1988 Roy Orbison and Friends: Black & White Night (koncert)
1982 Roy Orbison - Live at Austin City Limits (koncert)
1977 Everyman (TV seriál)

TV pořady

1991 The Very Best of the Ed Sullivan Show 2 (TV pořad) - a.z.
1980 Pink Lady (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1966 London Palladium Show, The (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Hudební videoklipy

1992 Roy Orbison - I Drove All Night (hudební videoklip) - a.z.
1989 Roy Orbison - California Blue (hudební videoklip)
Roy Orbison - She's a Mystery to Me (hudební videoklip)
The Traveling Wilburys: End of the Line (hudební videoklip) - a.z.
1988 The Traveling Wilburys: Handle with Care (hudební videoklip)
1964 Roy Orbison: Oh, Pretty Woman (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1989 The Traveling Wilburys: End of the Line (hudební videoklip)
1988 The Traveling Wilburys: Handle with Care (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace