foto

Patricia Donahue

  • nar. 6.3.1925
    New York, New York, USA
  • zem. 11.6.2012 (87 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Cutterova cesta
1979 Stone (TV film)
1978 The Pirate (TV film)
1975 Paper Tiger
1967 The Fastest Guitar Alive
1963 Sammy jede na jih
1962 Public Affair, A
1958 In the Money
1957 My Gun Is Quick
The Brothers Rico

TV seriály

1984 Brothers (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Pollyanna (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 New Scotland Yard (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Stop at Willoughby (S01E30)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace