foto

Benjamin Zephaniah

  • nar. 15.4.1958 (62 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Farendj

TV seriály

2019 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Pan Jones (S05E06)
Strategie (S05E03)
2017 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
The Company (S04E06)
Heathens (S04E02)
2016 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2014 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 1 (S01E01)
1996 Crucial Tales (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 Treasures of the British Library (TV seriál)
2010 Spojení
2005 Eat This!
2000 Spotlight on Suffering
1994 Truth or Dairy

Host

TV pořady

2001 Democracy Now! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky