foto

Mike Elliot

  • nar. 17.7.1946 (73 let)
    Sunderland, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Harrigan
2009 Góóól! III.
2005 Góóól!
2000 Billy Elliot
1998 Detonator
1995 Eden Valley
1993 Krvavá pomsta
1992 Ultraviolet

TV seriály

2010 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Evil (S03E01)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
Spender (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky