foto

Renata Berger

  • nar. 14.9.1954 (66 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Už nikdy!
1997 Milostné příběhy
1995 Awantura o Basię
1994 Evangelium podle Harryho
Faustina - apoštol Božího milosrdenství
1993 Goodbye Rockefeller
1992 Tak, tak
1991 Niech zyje milosc
Papírová svatba
1989 Umění milovat
1983 Austeria

TV seriály

2021 Na dobre i na złe (TV seriál)
Obywatel Wronka (S22E22)
Ostatni dzień (S22E21)
Pęknięte serca (S22E20)
2020 Na dobre i na złe (TV seriál)
Gdyby kózka nie skakała (S22E14)
Gorzkie cukierki (S22E10)
Czas próby (S22E06)
další epizody (4)
2019 DNA (TV seriál)
Giv det videre (E08)
Moster Nova (E07)
Bliss (E06)
další epizody (5)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nowa szansa (S21E33)
Po pierwsze nie szkodzić (S21E31)
Kolejny sądny dzień (S21E21)
další epizody (6)
2018 Korona królów (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wszystkie rodzaje miłości (S20E36)
Matko jedyna (S20E34)
Koniec. Początek (S20E33)
další epizody (7)
2017 Na dobre i na złe (TV seriál)
Seks, kłamstwa i gra pozorów (S19E31)
Sekrety i kłamstwa (S19E30)
Słabość (S19E26)
další epizody (13)
2016 Na dobre i na złe (TV seriál)
Moment krytyczny (S18E32)
Nikt nie jest doskonały (S18E14)
Punkt spadania (S18E13)
další epizody (8)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Szansa (S17E35)
Druga połowa (S17E34)
Tajemnica (S17E32)
další epizody (21)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Proces (S16E40)
Twardy zawodnik (S16E39)
Lęki, lęki... (S16E38)
další epizody (16)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Na przekór (S15E34)
Więzy krwi (S15E32)
Cień szansy (S15E22)
další epizody (16)
2012 Siła wyższa (TV seriál)
Polityka miłości (E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Refleks (S14E38)
Reakcja obronna (S14E37)
Kołysanka (S14E36)
další epizody (12)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Ranczo (TV seriál)
Wielki powrót (S05E03)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Gorzka prawda (S13E38)
Margines błędu (S13E34)
Anioł stróż (S13E33)
další epizody (16)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Wirtuoz (E06)
Mury (E05)
Kara śmierci (E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Popisowy numer (S12E31)
Sprawa osobista (S12E28)
Rozstania i powroty (S12E27)
další epizody (13)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wirtualne życie (S11E25)
Impreza powitalna (S11E24)
Babcia na gigancie (S11E23)
další epizody (6)
2008 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Kwarantanna (S10E35)
Śródziemnomorskie zapomnienie (S10E31)
Nieplanowana rola (S10E26)
další epizody (9)
2007 Ekipa (TV seriál)
Wolne media (E06)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieuchronne rozstania (S09E38)
Najlepsza córka (S09E36)
Chaos w Leśnej Górze (S09E34)
další epizody (16)
2006 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Prawo dziecka (S05E12)
Prawo dziecka... (S05E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Przypadek metafizyczny (S08E36)
Nieodparty apetyt (S08E26)
Bolesna nieśmiałość (S08E01)
2005 Warto kochać (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Gorączkowa noc (S07E36)
Bez odwrotu (S07E35)
Uwięziony (S07E27)
další epizody (8)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Trudna misja (S06E38)
Niespodziewany przyjaciel (S06E36)
Oskarżony (S06E35)
další epizody (8)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Spóźnione pragnienie (S05E21)
Ekstremalny sprawdzian (S05E12)
Nieoczekiwane odkrycie (S05E09)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Końcowy bilans (S04E34)
Kłusownik (S04E12)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Internetowe uczucie (S03E34)
Zawodowy pechowiec (S03E32)
Test na miłość (S03E30)
další epizody (12)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Bezdomna samotność (S02E37)
Prawdziwa odwaga (S02E26)
Ukryte marzenia (S02E25)
další epizody (12)
Miodowe lata (TV seriál)
Rodzina patologiczna (S05E12)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wyznanie (S01E34)
Pojednanie (S01E31)
Cena przebaczenia (S01E27)
další epizody (7)
1997 Tajemnica Sagali (TV seriál)
Z pianką czy bez (TV seriál)
1990 Dekalog (TV seriál)
Dekalog IX (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky