foto

Juraj Bernáth

  • nar. 29.12.1974 (43 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mona Lisa (divadelní záznam)
2007 Angelika (divadelní záznam)
2001 Tmavomodrý svět

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Nůž na krku (S02E78)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Dlouhá noc (S03E21)

TV pořady

2011 To byl náš hit (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Ektor: All In (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace