foto

Ismo Apell

  • nar. 9.3.1968 (51 let)
    Kiuruvesi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 And White Was the Night
2009 Ralliraita 1
2007 Lieksa!
2003 Ajoreittieroja (studentský film)
Rotanloukku (TV film)
2000 Pakkaus
Sano Oili vaan (TV film)
Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)
Vilvoitus
1999 Sestřička
Ysi ysi - Parasta ennen 2000 (divadelní záznam)
Zlatá horečka v Laponsku
1994 Nisula (studentský film)
1992 Kastajaiset (studentský film)
Kim byl Joe Luis?
Srdce bojovníka
1991 Neekeri (TV film)

TV seriály

2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Polttareiden varjolla sabotaasia (S03E11)
Ensi-iltajännitystä ja kieroja suunnitelmia (S03E10)
další epizody (6)
2011 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Juhla, Juhannus ja ihana Camilla (S03E06)
Suurten muutosten edessä (S03E05)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
další epizody (6)
2010 Lehmän vuosi (TV seriál)
Kaukainen ystävä (S03E05)
Hirvi vai ei (S03E04)
Mullin mallin (S03E02)
další epizody (4)
2009 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (6)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
Tukka Auki (TV seriál)
Appelsiini vai hyytelö? (E04)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
Kipua ja kyyneleitä (S01E11)
Tähtisilmä (S01E10)
další epizody (6)
Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Pitkä kierros (S02E04)
Yllätyslahjat (S02E03)
další epizody (4)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Uusia tuulia (S01E06)
Paluu arkeen (S01E05)
Mittumaari (S01E04)
další epizody (6)
2006 Tää ei jää tähän (TV seriál)
Kummallinen käsikirjoitus (E04)
Koti vai koti? (E03)
Sami tekee löytöjä (E02)
další epizody (4)
Uudisraivaaja (TV seriál)
Haastattelu (E09)
Puhelin johon yrititte soittaa (E08)
Valinta (E05)
další epizody (5)
Osasto 5 (TV seriál)
Teemaviikko (E07)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
Osasto 5 (TV seriál)
Intensiivihoitoa (E05)
Bonusvimma (E02)
Pilottihanke (E01)
Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (8)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Pertsa ja Kilu (TV seriál)
1999 Elina, mitä mä teen? (TV seriál)
Ihana mies (TV seriál)
Muodollisesti pätevä (TV seriál)
1998 Rakkauden tanssi (TV seriál)
Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1997 Tähtilampun alla (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1991 Edessä lupaava tulevaisuus (TV seriál)
Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Kvartetti (TV seriál)

Dokumentární

1999 Bioterror

Host

TV pořady

2014 Richterin asteikko (TV pořad)
2007 Jeopardy! (TV pořad)
2002 Paristo (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
Kuutamolla (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2002 Paristo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace