foto

Heikki Hela

  • nar. 19.7.1964 (55 let)
    Aitolahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Records - Anna mulle Lovee
2015 Dyykkivuoro
Hevisaurus-elokuva
2014 Kadonnut: Joulupukki (TV film)
Kummeli V
2011 Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
2010 Zasloužím si respekt
2008 Kummeli Alivuokralainen
2007 Lieksa!
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Kummelin jackpot
2005 Piilopaikka kahdelle (TV film)
2003 Beatlehem (TV film)
2002 Kahlekuningas
Liekki (TV film)
2000 Minä, joki ja metsä (TV film)
1999 Häjyt
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1997 Kummeli kultakuume
1995 Kummeli Stories
1994 Amerikan unelma (TV film)

TV seriály

2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Polttareiden varjolla sabotaasia (S03E11)
Ensi-iltajännitystä ja kieroja suunnitelmia (S03E10)
další epizody (6)
2011 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Juhla, Juhannus ja ihana Camilla (S03E06)
Suurten muutosten edessä (S03E05)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
další epizody (6)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2009 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (6)
2008 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
Kipua ja kyyneleitä (S01E11)
Tähtisilmä (S01E10)
další epizody (6)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Uusia tuulia (S01E06)
Paluu arkeen (S01E05)
Mittumaari (S01E04)
další epizody (6)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Jurismia! (TV seriál)
1999 Herra Heinämäen Lato-orkesteri (TV seriál)
Ihana mies (TV seriál)
Muodollisesti pätevä (TV seriál)
1998 Lääkärit tulessa (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)

Dokumentární

2008 Making of Kummeli Alivuokralainen
2005 Pentti Hietanen on the Rock's (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Kummeli kultakuume

TV seriály

1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)

TV pořady

2018 Gaala (TV pořad)
1995 Kummeli Nuts (TV pořad)
1994 Kummelin joulu (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Kummeli Stories

Dokumentární

2008 Making of Kummeli Alivuokralainen

Kostymérská filmografie

Filmy

1995 Kummeli Stories

Host

TV pořady

2018 Gaala (TV pořad)
Hyvät katsojat (TV pořad)
2016 Löydä luontosi (TV pořad)
2015 Koomikot (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2000 Mankeli (TV pořad)
1999 Videotreffit (TV pořad)
1995 Kummeli Live Show (TV pořad)
Kummeli Nuts (TV pořad)
1994 Kummelin joulu (TV pořad)
1992 Kyllä lähtee! 1993 (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace