foto

Teijo Eloranta

  • nar. 3.1.1960 (59 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Důl
Po třídním srazu (studentský film)
2015 Rozhřešení
2013 Noc v betonu
Přijede prezident!
2012 Jussi Vares: Nebezpečná hra
2010 Onni (studentský film)
Princezna
2009 Risto Räppääjä ja polkupyörävaras
2008 Bouřlivák
2006 Král telenovely
2005 Volba
2004 Kukkia & sidontaa
1999 Greippi
Ristiaallokossa (studentský film)
Vaarallinen kevät (TV film)
1997 Legio (studentský film)
Viisi tytärtäni (TV film)
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)
1992 Kim byl Joe Luis?

TV seriály

2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Onnellinen mies (E11)
2014 Tellus (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2013 Mun ainoot 30 minsaa (TV seriál)
Korjaus (E12)
Me (E09)
Jumitus (E08)
další epizody (5)
Pirunpelto (TV seriál)
Tilinpäätös Tyrisevän tapaan (S04E06)
Ilman epäröintiä (S04E05)
Uhka idästä (S04E04)
další epizody (10)
2012 Pirunpelto (TV seriál)
Tarkastaja törmäyskurssilla (S03E02)
Tummanpuhuvia tunteita (S03E01)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (8)
Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Ystävät kaukana - osa 1 (E05)
Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
Pirunpelto (TV seriál)
Kohti kuilun reunaa (S02E06)
Yöllisiä ystäviä (S02E05)
Ahkerointia aamunkoitteessa (S02E04)
další epizody (6)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (6)
2008 Maleena (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Tukka Auki (TV seriál)
Sukulaissuhteita (E11)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Vapaa pudotus (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Raid (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
1998 Enkeleitä ja pikkupiruja (TV seriál)
Isänmaan toivot (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
1991 Kvartetti (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hulluus ja yhteiskunta - vyp.

Hudební videoklipy

2015 Mari Rantasila: Rakkaudesta (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Vapaa pudotus (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace