foto

Osman Alkaş

  • nar. 3.11.1955 (64 let)
    Lefkoşa, Severokyperská turecká republika (Kypr)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Baba Parası
2019 Bağlılık: Aslı
Hababam Sınıfı Yeniden
2017 Acı Tatlı Ekşi
Biz Size Döneriz
2016 Istanbul Story
Rüya
2015 Břečťan
2013 Block 12
2010 Gölgeler ve suretler

TV seriály

2019 Vuslat (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
Episode 18 (S01E18)
další epizody (20)
2018 Gülizar (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek (TV seriál)
Bu Şehre Veda (E20)
Ali Derin Düğün (E19)
Arkandayız (E18)
další epizody (20)
2015 Bedel (TV seriál)
2013 Eski Hikaye (TV seriál)
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky