foto

Clémence Bretécher

  • nar. 24.11.1984 (35 let)
    Les Lilas, Seine-Saint-Denis, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Amazone
2017 Le Serpent aux mille coupures
2016 Magellan et Mongeville (TV film)
2014 Les tourtereaux divorcent (TV film)
2009 Jamais 2 sans 3 (TV film)
Une affaire d'Etat
2007 Rozpolcená dívka

TV seriály

2013 Ma meuf (TV seriál)
Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 MSS, Mission Secrète et Sportive (TV seriál)
Paris 16ème (TV seriál)
2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Julie v Paříži (S17E01)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky