foto

Rauno Ronkainen

  • nar. 4.8.1964 (54 let)
    Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Nekonečná cesta
2016 Láska a hněv
Tatu a Patu
2015 Porodní bába
2013 Co děláme pro lásku
2012 Očista
Skoro 18
2011 Chybíš mi
Kam jsme kdysi šli
2010 Kazatel zla
2009 Dům košaté lásky
Keinu kanssain (studentský film)
Väärät juuret
2008 Luottomies
My tři králové
Rozkaz
2007 Talolliset.fi
To zvláštní léto
2006 Järvi
Mrazivé město
2005 Mahdollisuus
Zamrzlá země
2003 Potretti
2002 Juulian totuudet (TV film)
2000 Rippeitä
1999 Kovat miehet
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
Vita nuova (studentský film)
1997 Joonas
Legio (studentský film)
Peilikirkas päivä
1996 Sepelimurskaamon kauniin Jolantan ihmeellinen elämä
This Is Circus Zimbabwe (studentský film)
1995 Lähtö (studentský film)
Sirpalesatu (studentský film)
1993 Myötä ja vasta (studentský film)
Paatti (studentský film)
Ylimääräinen uutislähetys (studentský film)
1992 Pelipäivä (studentský film)
Ryöväri (studentský film)
1991 Jälkeläinen (studentský film)
Pukki (studentský film)

TV seriály

2018 Bullets (TV seriál)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
2009 Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2007 Jako Kahteen (TV seriál)
Matkakuumetta (E10)
Kodittomat (E09)
Syntyneet lähtemään (E08)
další epizody (5)
2006 Jako Kahteen (TV seriál)
Myrskyvaroituksia (E05)
Muutosvastarintaa (E04)
Katoamistemppuja (E03)
další epizody (5)
Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Delfiinityttö (E01)
Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Uudisraivaaja (E11)
Tuotto-odotuksia (E10)
další epizody (12)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Me Stallarit (TV seriál)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)

Dokumentární

2011 12 näkökulmaa
2010 Stadilaista tangoa etsimässä
2004 Maailmassa
2002 Saaren vangit
1999 Perheosasto (TV film)
Tähtäimessä NBA (TV film)
1998 Eloonjääneet (TV film)
1996 Kaksi aikuista ja käärö (TV film)
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
1993 Vallan pidot (studentský film)
1992 Elämän rajavartija (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

1992 Kauhun millimetrit

Dokumentární

1993 Vallan pidot (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Suojaviiva (studentský film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1993 Vallan pidot (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1993 Vallan pidot (studentský film)

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace