foto

François Smesny

  • nar. 24.8.1968 (51 let)
    Cannes, Alpes-Maritimes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
Zimmer mit Stall - Tierisch gute Ferien (TV film)
2018 Zimmer mit Stall – Ab in die Berge (TV film)
2016 Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
2015 Frankofonie
2013 La chair de ma chair
2012 Osud jménem Tsunami (TV film)
1997 Der Testfahrer (TV film)

TV seriály

2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky