foto

Anna Košmal

  • nar. 22.10.1994 (25 let)
    Kyjev, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kazka staroho melnyka

TV seriály

2020 Basket of Happiness (TV seriál)
2018 Blagimi namerenijami (TV seriál)
Svaty 7 (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Perekrjostki (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Chazjajka (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Sluha narodu (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky