foto

Kosťa Černokryljuk

  • nar. 21.6.2003 (17 let)
    Kyjev, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 V poslednij raz proščajus (TV film)
2013 Domopravitěl (TV film)
Poljarnyj rejs
2012 Mečty iz plastilina (TV film)

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2016 Prosty (TV seriál)
Zabuď meňa, mama! (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
Poljot babočki (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky