foto

Inna Koroljova

  • nar. 31.1.1976 (44 let)
    Pavlodar, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fixiki protiv krabotov
2017 Pomocníčkové: Nejvyšší utajení
2009 Svaty 2 (TV film)
2008 Svaty (TV film)

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dama s kogotkami (S02E01)
1991 Bělyje oděždy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky