foto

Carlo Varini

  • nar. 16.8.1946
    Ascona, Tessin, Švýcarsko
  • zem. 18.5.2014 (67 let)
    Cathervielle, Haute-Garonne, Midi-Pyrénées, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Mirage d'amour avec fanfare
2014 Die Innere Zone
Repas de famille
2013 Cyanure
Le bonheur
Win Win
2011 Berlinoises
2010 Hitler v Hollywoodu
Maman
Une histoire triste
2009 Zvířecí srdce
2008 Villa Jasmin (TV film)
2007 Badland
Svobodná zóna
2006 Neřízená střela
Odette Toulemondeová
2005 Bien dégagé derrière les oreilles (TV film)
Láska na věky (TV film)
T'as d'beaux yeux, tu sais!
2004 For intérieur
L'homme qui venait d'ailleurs (TV film)
Slavíci v kleci
2003 Agathe (TV film)
Robinson Crusoe (TV film)
2002 Haute Pierre (TV film)
Héritière, L' (TV film)
2001 Ceci est mon corps
Life
Un aller simple
2000 La valise
Noël et les garçons
Sens des affaires, Le
1999 La tarte aux poireaux
Rub a líc
1998 Bébé volé (TV film)
Petits désordres amoureux
1997 Famille nombreuse
Terza luna, La
1996 Mo'
Éleve, L'
1995 Jamais seul avec toi
1994 Jules (TV film)
1993 La Nuit sacrée
1991 Amérique en otage, L' (TV film)
Boulevard des hirondelles
Fortune Express
Mima
1989 Bankomatt
Bois noirs, Les
1988 Magická hlubina
1987 La petite allumeuse
1986 Genesis
Nuit d'ivresse
1985 Dialogue de sourds
Jedna nebo dvě ženy
Podzemka
1984 Alea
Ne quittez pas
Pull marine
1983 Le spectacle
Poslední bitva
1981 L'Avant dernier
Matlosa
1980 Détournement mineur

TV seriály

2010 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le grand veneur (S03E02)
La larme de Varsovie (S03E01)
2009 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'Affaire Nicolas Le Floch (S02E02)
Le fantôme de la Rue Royale (S02E01)

Dokumentární

1991 Gesichter der Schweiz (TV film)
1982 L'ange de l'abîme

Herecká filmografie

Filmy

2005 L'un dans l'autre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky