foto

Mariann Kocsis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Grand Prix
Whiskey zloděj
2015 Líza, liščí víla
2001 Show pro nevidomé
1998 Zimmer Feri
1996 Joulupukki ja noitarumpu (TV film)

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
2018 A Tanár (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Egynyári kaland (TV seriál)
Én még soha (S03E06)
2017 Válótársak (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2016 Válótársak (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
2015 Válótársak (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2002 Szeret, nem szeret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky