foto

Susi Nicoletti

  • nar. 3.9.1918
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 5.6.2005 (86 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
2004 Ein Glücklicher Tag (TV film)
2003 Claras Schatz (TV film)
2002 Am anderen Ende der Brücke
1999 Kinder der Sonne (TV film)
1997 Bella Ciao (TV film)
Comedian Harmonists
1995 Das zehnte Jahr
Noc, na kterou se nezapomíná (TV film)
Spanische Fliege, Die (TV film)
Tödliche Liebe
1992 Lebens schönste Seiten, Des (TV film)
1991 Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1986 Abschiedsvorstellung (TV film)
1983 Jedermann (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1979 Moral (TV film)
1976 Armut (TV film)
Auch Mimosen wollen blühen
Feuerwerk
1974 Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1972 Hochzeit (TV film)
Stalo se na zámku Wildberg
1970 Die vertagte Nacht (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
1966 Drei Tage bis Mitternacht (TV film)
1964 Bezaubernde Mama (TV film)
Das hab' ich von Papa gelernt
Schwejk's Flegeljahre
1963 Hotel du Commerce (TV film)
Liliom (TV film)
1962 Das ist die Liebe der Matrosen
Die Fledermaus
Die türkischen Gurken
Mariandls Heimkehr
Nicht zuhören, meine Damen! (TV film)
1961 ...und du, mein Schatz, bleibst hier
Die Abenteuer des Grafen Bobby
Die Spur der Leidenschaft (TV film)
Die Türen knallen (TV film)
Ein Stern fällt vom Himmel
Mariandl
1960 Ich heirate Herrn Direktor
Kriminaltango
1959 Hula-Hopp, Conny
Immer die Mädchen
Lední revue
Rendezvous in Wien
1958 Amerikaner in Salzburg, Ein
Hoch klingt der Radetzkymarsch
Im Prater blüh'n wieder die Bäume
Man ist nur zweimal jung
Man müßte nochmal zwanzig sein
Whisky, Wodka, Wienerin
1957 August, der Halbstarke
Der Graf von Luxemburg
Die Winzerin von Langenlois
Die liebe Familie
Egon, der Frauenheld
Junger Mann, der alles kann
Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
Wie schön, daß es dich gibt
Zwei Herzen voller Seligkeit
1956 ...und wer küßt mich?
Die Rosel vom Schwarzwald
Ein Mann muß nicht immer schön sein
Liebe, die den Kopf verliert
Lügen haben hübsche Beine
Rosel vom Schwarzwald
Schöne Meisterin, Die
Symphonie in Gold
Tolles Hotel, Ein
Uns gefällt die Welt
1955 An der schönen blauen Donau
Eine Frau genügt nicht?
Hudba pro císaře
Ja, ja die Liebe in Tirol
Ja, so ist das mit der Liebe
Sonnenschein und Wolkenbruch
1954 Kaisermanöver
Rosen aus dem Süden
Schützenliesel
1953 Der Feldherrnhügel
Hochzeit auf Reisen
Ich und meine Frau
Wirbel um Irene
1952 Frühlingsstimmen
Hallo Dienstmann
Ideale Frau gesucht
1951 Der alte Sünder
Eine Frau mit Herz
Eva erbt das Paradies... ein Abenteuer im Salzkammergut
1950 Auf der Alm, da gibt's ka Sünd'
Jetzt schlägt's 13
1949 Kleiner Schwindel am Wolfgangsee
Liebesheirat
Mein Freund, der nicht nein sagen konnte
Nichts als Zufälle
Philine
1948 Das singende Haus
Gottes Engel sind überall
1947 Oklikou ke štěstí
1943 Druhý výstřel
1942 Sommerliebe
1941 Ó, ti muži!
1939 Das jüngste Gericht
Láska ze všech největší
Schwarz und blond

TV seriály

2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
1999 Alma - A Show biz ans Ende (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Hořící srdce (E02)
1993 Salzburger Nockerln (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1983 Goldenen Schuhe, Die (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 Hiob (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
1973 Reise nach Mallorca, Die (TV seriál)

Dokumentární

2005 Zweite Republik - Eine unglaubliche Geschichte, Die (TV seriál) - a.z.
2003 Susi Nicoletti - Mit Ernst unernst (TV film) - a.z.
1995 Schlußklappe '45 - Szenen aus dem deutschen Film (TV film)

Divadelní záznam

1973 Unverhofft (divadelní záznam)
1971 Wiener Totentanz (divadelní záznam)
1969 Was kam denn da ins Haus? (divadelní záznam)
1964 Das Konzert (divadelní záznam)
1962 Die Schule der Ehe, die Schule der Gatten, die Schule der Gattinnen, ein Kurs für Fortgeschrittene in 2 Lektionen (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)
1957 Was sieht man Neues? (TV pořad)
1953 Tele-Brettl (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky