foto

Jim McManus

  • nar. 16.9.1940
    Oakland, California, USA
  • zem. 18.1.2011 (70 let)
    Ponte Vedra Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Lekce neslušného chování
2007 Harry Potter a Fénixův řád
2002 Na špičce jazyka (TV film)
2001 Neposlušné srdce
1996 Sharpovo obléhání (TV film)
1995 Nebezpečná dáma
1991 Buddy's Song
1980 Silver Dream Racer
1979 Vražda na úrovni
1978 Urvi co můžeš

TV seriály

2003 Serious and Organised (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Underworld (TV seriál)
1996 Jack and Jeremy's Real Lives (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
Trouble in Mind (TV seriál)
1990 T-Bag and the Pearls of Wisdom (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Other 'Arf (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Hrdinové (S01E05)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace