foto

Rolf Schübel

  • nar. 11.11.1942 (78 let)
    Stuttgart, Německá říše

Režijní filmografie

Filmy

2008 Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
2007 Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
2006 Tatort - Aus der Traum (TV film)
2005 Čas přání (TV film)
2004 Dilek Ağacı (TV film)
2003 Otisk
2002 Kollaps (TV film)
2001 Eine öffentliche Affäre (TV film)
1999 Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
1997 Woanders scheint nachts die Sonne (TV film)
1996 2 1/2 Minuten (TV film)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky