foto

Jorge Cao

  • nar. 2.1.1944 (75 let)
    Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mezi mořem a zemí
1998 Último Carnaval, El
1994 Amores
1993 Derecho de asilo
1992 Adorables mentiras
1988 Demasiado miedo a la vida o Plaff
Pasión por lo efímero

TV seriály

2008 El ultimo matrimonio feliz (TV seriál)
2007 Zorro: Meč a růže (TV seriál)
2006 Amores de mercado (TV seriál)
2004 Te voy a enseñar a querer (TV seriál)
2003 Plameny vášně (TV seriál)
2002 Odplata (TV seriál)
Precio del silencio, El (TV seriál)
2000 Amantes de Luna Llena (TV seriál)
1998 Corazón prohibido (TV seriál)
1997 Mujer del presidente, La (TV seriál)
1996 Sombra del deseo, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky