Reklama

Reklama

Zasvěcení

  • Kolumbie Los iniciados (více)
Trailer

Obsahy(1)

Napínavý thriller inspirovaný světem knih uznávaného kolumbijského autora Maria Mendozy. V blízké budoucnosti sužované nedostatkem vody se musí nevrlý novinář Frank Molina postavit čelem vlastním démonům, aby rozluštil strašlivou vraždu. Vyšetřování ho zavede do hlubin temného a tajemného města, kde se na vlastní kůži přesvědčí, že nic není, jak se zdá být. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá kamera, jinak ale nesmírně pomalé, nezajímavé. Celý děj by se vešel tak do 15minutového krátkého filmu. Hrozná nuda. (8%) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Za posledních 10 let vyschly ve městě veškeré zdroje pitné vody. Kyselé deště zaplavují ulice a způsobují otravy. Lidé jeden po druhém umírají. A to nejen žízní ale i na nemoci. Do toho všeho ve městě začnou přibývat i záhadné úmrtí. O což se začne zajímat novinář Frank Molina, kterej záhy zjišťuje, že jde o vraždy. Postupně začne odkrývat zajímavá a značně znepokojivá fakta. Rozhodně neurazilo ale ani nikterak nenadchlo. Ale nenudilo. A to je hlavní. 3hvězdy. ()

Reklama

chamonix 

všechny recenze uživatele

Eko-apokalyptické sci-fi krimi jejíž děj rozjíždí aktivistický transsexuál a po smrti tranďáka dál vede vyšetřování bipolární alkoholik. To vše made by Amazon. Nebýt to kolumbijské (La cara oculta mi jejich kinematografii nadosmrti zařadila mezi to dobré a postapo El último hombre ... bylo taky fajn), na hvězdy by nedošlo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nečekaně působivý kousek z mně dosud neznámé kolumbijské filmové produkce. Trochu noirový comics a la Frank Miller, trochu americká "drsná škola", trochu blízkobudoucí scífko či alternativní realita, no a v neposlední řadě pořádná porce tradiční latinskoamerické levicovosti. Úplně z toho na mě dýchla drsná realita tamních společností - vládnoucí fašisticko-buržoazní junta se zkorumpovanou policií, proti které stojí investigativní novináři a levicoví intelektuálové, sledujeme zárodky vznikající městské guerilly, na straně prostého lidu je tentokrát kupodivu i katolická církev... Ale to je samozřejmě jen moje stylizace a nadsázka, v podstatě se jedná "jen" o dobře napsanou, dobře natočenou a jakž takž i uspokojivě zahranou kriminální fikci. ()

Reklama

Reklama