foto

Blandine Lenoir

  • nar. 22.9.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zouzou
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
Ticket gagnant (TV film)
2008 Versailles
2007 L'embrasement (TV film)
2005 Rosa
Vyčerpání
2004 Dans tes rêves
2003 Par amour (TV film)
2000 Le bois du Pardoux (TV film)
1999 Haut les coeurs!
1998 Nanou ou Gaëlle (TV film)
Sám proti všem
1997 Jeunesse
1995 Délit mineur
Plus bel âge..., Le

TV seriály

2014 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2013 Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Le Jugement de Salomon (S11E06)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Aurore
2012 Zouzou
2010 Monsieur l'abbé
2006 Ma culotte
Pour de vrai
2005 Rosa
2004 Dans tes rêves
2000 Avec Marinette

TV seriály

2008 Scénarios contre les discriminations (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky