foto

Juha Svahn

  • nar. 6.2.1955 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Psykoosi pahenee
2013 Ti praví
2012 Index lásky
2007 Sooloilua
2004 Můj kamarád Henry
2003 Rotanloukku (TV film)
2001 Paroni (studentský film)
Young Love
2000 Hylätyt talot, autiot pihat

TV seriály

2018 Donna (TV seriál)
Viininenä (S01E04)
2016 Syke (TV seriál)
Laitataklaus (S03E08)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Totta joskus tulevaisuudessa (E03)
Henkipatto (E01)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Haaveita onko heitä? (S01E04)
2006 Osasto 5 (TV seriál)
Juhlatunnelmaa (E12)
Kehityskonsultti (E11)
Ennen kuolemaa (E10)
další epizody (7)
2005 Osasto 5 (TV seriál)
Intensiivihoitoa (E05)
Pakkohoitoa (E04)
Samuli S. Katajan syndrooma (E03)
další epizody (5)
2003 Kaunis mies (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Mustan kissan kuja (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace