foto

Paul Seed

  • nar. 18.9.1947 (71 let)
    Bideford, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Clash of the Santas (TV film)
Neznámá úskalí (TV film)
2006 Booze Cruise III, The (TV film)
2005 The Booze Cruise II: The Treasure Hunt (TV film)
2004 Christmas Lights (TV film)
Roman Road (TV film)
2003 Booze Cruise, The (TV film)
Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
2002 Children of the Flag
2001 Cesta domů (TV film)
2000 Dirty Tricks (TV film)
Vražedná místa: Doktor Bell - temné začátky Sherlocka Holmese (TV film)
1998 Takové anglické manželství (TV film)
1997 Jak si usteleš... (TV film)
1995 Krátká romance (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
1991 Ex
1987 Every Breath You Take (TV film)
Inappropriate Behaviour (TV film)
1985 Long Term Memory (TV film)
Wynne and Penkovsky (TV film)
1983 Across the Water (TV film)
Belles (TV film)
Benefit of the Doubt (TV film)
Matter of Choice for Billy, A (TV film)

TV seriály

2013 Blandings (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Škodlivé vlivy (S06E06)
Lékárna na rohu (S06E05)
Nikdo mě nemá rád (S06E04)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Kočky a žraloci (S05E07)
Vzpomeň si na mě (S05E05)
2010 Já, William (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2006 Northern Lights (TV seriál)
Perfect Day: The Funeral (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1999 Every Woman Knows a Secret (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
Playing the Field (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1989 Capital City (TV seriál)
1986 Fighting Back (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Preview (TV film)
1981 Nearly a Happy Ending (TV film)
1979 Lidský faktor
1977 Heydays Hotel (TV film)
1973 Thinking Man As Hero (TV film)

TV seriály

1980 Escape (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1974 Double Dealers, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time
Ribos File, The
2005 Drama Connections (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace