foto

Ann B. Davis

  • nar. 5.5.1926
    Schenectady, New York, USA
  • zem. 1.6.2014 (88 let)
    San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Bradyovi
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
1981 The Brady Girls Get Married (TV film)
1974 Only with Married Men (TV film)
1971 Big Fish, Little Fish (TV film)
1961 All Hands on Deck
Lover Come Back
1960 Pepe
1956 Best Things in Life Are Free, The
1955 A Man Called Peter

TV seriály

1996 Something So Right (TV seriál)
1991 Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
1990 The Bradys (TV seriál)
1988 Day by Day (TV seriál)
1981 The Brady Brides (TV seriál)
1977 The Brady Bunch Hour (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1966 The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 The John Forsythe Show (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
1961 The New Breed (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
The Virginia Graham Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 The 11th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace