Reklama

Reklama

Talk show bez zábran

(pořad)
  • USA The Talk
Talk-show
USA, 2010, 45 min

Účinkují:

Amanda Kloots (moderátor), Julie Chen Moonves, Sharon Osbourne, Leah Remini, Carrie Ann Inaba, Holly Robinson Peete, Sara Gilbert, Julianne Hough (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pojďte si popovídat se slavnými ženami... (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Ham.and.eggs 

všechny recenze uživatele

Pro ženy? Možná... Pro americké ženy? Asi... Je to takové tlachání více či méně o ničem - jen aby se pár setsakramentsky ukecanejch ženskejch nenudilo a navzájem se uchlácholily, jak jsou vlastně všechny dokonalé, že toho tolik zvládly a zvládají a všichni muži jsou stejní, a všechny děti zlobí a nemoci jsou hrozné a nákupy skvělé a všechny se pojďme společně obejmout a mlsání je strašně fajn a kvo a kvo,... Naštěstí nejsou všechny ženy takovýhle... ()

Formanka 

všechny recenze uživatele

Přečetla jsem si pár komentářů a nedalo mi to. Tenhle pořad není o feminismu, pokud za příklad feminismu nepokládáte právo žen veřejně a svobodně se vyjadřovat. Co mi připadá zajímavý, většinou nejsou rozhovory moderátorek, ale jejich povahy, to jak se která prezentuje, co si dovolí, jak reaguje. Vlastně takovej souboj, resp. kooperace rozdílných charakterů; pro psychologa lahůdka :) Jedna je vulgární, každýho přeřve, s inteligencí to taky neni valný, ale řekla bych, že je možná nejoblíbenější. Dvě jsou relativně seriózní (novinářky?). Sharon Osbourne, čert to vem. Ale kdo mě tam opravdu baví a paradoxně dostává nejmíň prostoru, je Sara Gilbert. Její příspěvky mají hloubku, názor, je vidět, že má načteno, přemýšlí o věcech, no jak říkám, právě tenhle typ chování a přístupu má prostoru nejmíň, což jednoznačně vypovídá o kvalitách pořadu i o cílovym publiku. Shrnuto podtrženo jako kulisu k jiný činnosti si to klidně a ráda pustim. ()

Reklama

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v polotranzu asi 3 epizody a nestačil jsem se divit. Tohle je tak čirý odpad, že to v současné převzaté produkci snad ani nejde s ničím porovnat. Rádoby feministické kydy se kupí a kupí každou minutou, muži uvrženi do role doplňku ke kabelce, kterou zřejmě sami pořídili, a k tomu drtivá většina rad a názorů tak strašně mimo mísu, až se mi z toho kýbl zvedá (f.e.: Jedna z moderátorek se strašně čílí nad tím, že ji na letišti prohledávají, ale zároveň navrhuje, aby tím procházeli všichni bez ohledu na to, že byste na letišti "zkejsli" třeba 8 hodin - když já, tak ostatní taky, děláme to přeci pro bezpečnost Jů Es Ej!). A rozloučíme se krásnou anketkou: "Ptali jsme se našich diváků, zda si myslí, že v manželství máme právo číst partnerovu poštu, SMSky a maily. 78% procent si myslí, že rozhodně ano..." "Já říkám určitě, ale manžel tedy ani náhodou..." P.S.: Jediná "snesitelná" osoba ze spolumoderátorek mi přišla svými vcelku střízlivými názory Sara Gilbert, představitelka Leslie Winkle z Big Bang Theory. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, často to zní jako kvokání slepic v kurníku (převážně díky Sharon Osbourne), ale skutečností je, že je to realitě podobné víc než si je příjemné přiznat. Každá čistě dámská konverzace řešící “ženské záležitosti“ je svým způsobem o ničem (jak je zde někde v komentářích napsáno "je to mega sračka") a udělat z toho televizní pořad, chce hodně velkou odvahu nebo totální ztrátu soudnosti. Ovšem moje maličkost si pro tento pořad, navzdory výše zmíněnému, postupem času vytvořila určitou místy nepochopitelnou slabost. ()

Joye 

všechny recenze uživatele

Po prvním, druhém shlédnutí jsem to také považovala za odpad, ale pak jsem těm diskuzím přišla na chuť. Většina lidí si myslí, že tam jen 5 ženských mluví samé kraviny. Ale neuvědomí si, že po diskuzních drbech se řeší i vážné témata, kde vyjádří svůj i odborný názor. Je to asi moje ranní slabost, kdy mi ještě nefungují všechny smysl....HOLKY DO TOHO!!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama