foto

Semjon Treskunov

  • nar. 14.11.1999 (20 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kouzelník
2018 Extremist
Legenda jménem T-34
Rubež
U angela angina
2017 Čestné pionýrské 3
2016 Chorošij malčik
2015 Prizrak
Čestné pionýrské 2
2014 Na dně
Něvidimki
Čempiony
Šagal i Malevič
2013 Čestné pionýrské
2012 Avarijnoje sostojanije
Mamy
Obmeňajtěs kolcami (TV film)
Ocelový motýlek
Ňaňki

TV seriály

2019 Zeljonyj furgon (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
2016 Sofija (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2014 Semejnyj bizněs (TV seriál)
2013 Studija 17 (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Na kraju

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Na kraju

Producentská filmografie

Filmy

2018 Na kraju

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky