foto

Sawa Suzuki

  • nar. 20.9.1972 (46 let)
    Šizuoka, prefektura Šizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Principal: Koi suru wataši wa heroin desu ka?
2017 Tantei wa bar ni iru 3
2015 Ore monogatari!!
Z Island
2014 25 Nijyu-Go
2013 Gakutai no usagi
Kjórjó o horó
Shiawase Kamon
2012 Akujo ni Tsuite (TV film)
Jume uru futari
Yama deka: nihon hyaku meisan satsujin jiken (TV film)
2011 Aoi Aoi Sora
Mainichi kâsan
Suicchi wo osu toki
Wasao
2010 Gósuto
Nemuriba
Ranburingu hâto
Saibancho! Koko wa Choeki 4 nen de Dodesuka
Sūpu opera
2009 Aibó series: Kanšiki Jonezawa Mamoru no džikenbo
Boku to mama no kiiroi džitenša
Curugidake: Ten no ki
Glory of Team Batista SP - Aratana Meikyuu e no Shoutai (TV film)
Nakumonka
2008 2008-nen, imadoki Japanîzu yo. Ai to heiwa to rikai o shinjirukai?
Aibó: Gekidžóban
Dósókai
Děti temnoty
Miracle Voice (TV film)
Perusona
2007 Aozora no ruretto
Cukigami
Hero
Saido kâ ni inu
Tōku no sora ni kieta
2005 Ai šite jo
Icuka dokušo suru hi
Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
Rofuto
Scrap Heaven
Ubume no natsu
2004 Yeokdosan
2003 Jump
Shôwa kayô daizenshû
2001 Rendan
2000 Supésutoraberázu
1999 Second Chance
1997 Tókjó bijori
1995 Gokudó no onnatači: Akai kizuna
Nihon ichi mijikai 'Haha' e no tegami
Teito monogatari gaiden
1994 Ai no shinsekai
1993 Hadashi no pikunikku

TV seriály

2019 W Kenkei no Higeki (TV seriál)
2015 Konkacu deka (TV seriál)
Mare (TV seriál)
Otona džoši (TV seriál)
2014 Ašita, mama ga inai (TV seriál)
Inpei Sousa (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
2013 Otome-san (TV seriál)
Otto no kanodžo (TV seriál)
2012 Bunšin (TV seriál)
Hungry! (TV seriál)
Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
2011 Bitter Sugar (TV seriál)
Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
Urelo Mi Taiken Shojo (TV seriál)
Utsukushii Rinjin (TV seriál)
2010 Genya (TV seriál)
Madžisuka gakuen (TV seriál)
Samurai Code (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Chojin Utada (TV seriál)
My Girl (TV seriál)
Real Clothes (TV seriál)
2008 Dandan (TV seriál)
Hokaben (TV seriál)
Muri na Renai (TV seriál)
2007 Oniyome nikki: Ii yu da na (TV seriál)
Otoko no kosodate (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Uramiya honpo (TV seriál)
2005 Haruka 17 (TV seriál)
Onijome nikki (TV seriál)
2004 Kekkon no katachi (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
Shinsengumi! (TV seriál)
2003 Kaettekita Locker no Hanako-san (TV seriál)
Suekko čónan ane sannin (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Omiai Hourouki (TV seriál)
Tsuhan-Man (TV seriál)
Wedding Planner (TV seriál)
2001 Antíku (TV seriál)
2000 Friends (TV seriál)
Kinyoubi no Koibitotachi e (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Ringu: saišúšó (TV seriál)
1998 Pu-Pu-Pu Jump (TV seriál)
1997 Agri (TV seriál)
D×D (TV seriál)
1996 Dear Woman (TV seriál)
1995 Kimi to deatte kara (TV seriál)
Owaranai Natsu (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace