foto

Johanna Hofer

  • nar. 30.7.1896
    Berlín, Německá říše
  • zem. 30.6.1988 (91 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Touha Veroniky Vossové
1981 Posedlost
1980 Groß und Klein
1979 Max und Traudl (TV film)
1978 Geist der Mirabelle. Geschichten von Bollerup, Der (TV film)
Marija (TV film)
1977 Auf dem Chimborazo (TV film)
Rückfälle (TV film)
1976 Chci jen, abyste mě milovali (TV film)
Seniorenschweiz (TV film)
1975 Im Hause des Kommerzienrates (TV film)
Memento Mori (TV film)
1974 Silverson (TV film)
1973 Chodec
Im Reservat
1972 Altersheim (TV film)
Finito l'amor (TV film)
1966 Nach Damaskus (TV film)
1963 Maria Stuart (TV film)
1962 Dreht euch nicht um! (TV film)
Mord im Dom (TV film)
1960 Hexenjagd (TV film)
Waldhausstraße 20 (TV film)
1959 Vendicatore, Il
1958 Alkestiade, Die (TV film)
Die selige Edwina Black (TV film)
Ein Lied geht um die Welt
1957 Die große Chance
Sbohem, armádo
1956 Vor Sonnenuntergang
1952 Toxi
1951 Der Verlorene
1949 Ruf, Der
1945 Hotel Berlin
1943 Above Suspicion
Hitler's Madman
1927 Die Ausgestoßenen

TV seriály

1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1979 Beate S. (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1970 Recht oder Unrecht (TV seriál)

Dokumentární

1976 Paměť spravedlnosti
1926 Schwester vom Roten Kreuz - Ein Lebenslauf, Die

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace