foto

Jin Ryoo

  • nar. 16.11.1972 (48 let)
    Soul, Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2007 Paran jajeongeo
2004 Ryeong
1997 Gipeun seulpeum

TV seriály

2017 Romaenseu teukbyeolbeob (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
Dalryeora jangmi (TV seriál)
2013 Chongriwa na (TV seriál)
2012 Seutaenbai (TV seriál)
2011 Dongan minyeo (TV seriál)
Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
2010 Kukgaga bureumda (TV seriál)

Galerie (6)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky