foto

Ondrej Antálek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Backstage
2015 Spievankovo 5: O povolaniach

TV seriály

2009 První krok (TV seriál)
Týden lásky (E07)
Napomádovaní frajeři (E06)
Předveď se (E01)
2008 Panelák (TV seriál)

TV pořady

2016 Park (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2011 Česko Slovensko má talent PLUS (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace