foto

Wolfgang Kohlhaase

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 V čase ubývajícího světla
2005 Léto v Berlíně
2000 Ticho po výstřelu
1993 Inge, April und Mai (TV film)
1989 Vloupání
1984 Hal négyesben (TV film)
1983 Der Aufenthalt
1980 Sólo pro Sunny
1977 Ein Trompeter kommt (TV film)
1976 Lasset die Kindlein... (TV film)
1974 Fisch zu viert (divadelní záznam) - divadelní hra
1970 Fisch zu viert (TV film)
1954 Das Stacheltier - Eine Bären Geschichte

Režijní filmografie

Filmy

1993 Inge, April und Mai (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Le Cinéma fait le Mur

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace