foto

Ji-hoon Kim

  • nar. 7.3.1979 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yeoldu beonjjae yong uija
2017 Boolhandang
Jojakdoen dosi
2016 Meiking paemilli
Siganitalja
2015 Geomeunson
Yeonpyeonghaejeon
2014 Sanda
Wooahan geojitmal
2013 Gamshijadeul
Hwaryeonhan oechul
Peulraenmaen
2012 Naui P.S. pateuneo
2011 Leobeu pikseon
2003 Matissneun sekseu keurigo salang

TV seriály

2019 Sahoiin (TV seriál)
2018 Keopiya butakhae (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
Eonteochibeul (TV seriál)
Maenmomui sobanggwan (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
2014 Bigmaen (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky