foto

Hyori Lee

  • nar. 10.5.1979 (40 let)
    Městský obvod Osong, Čchongdžu, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špion, který se vydal na sever
2012 Daensing kwin
2006 Radio seuta
2002 Gimgeubjochi 19ho

TV seriály

2012 Eungdaphara 1997 (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
2007 Saranghandamyeon ideulcheoleom (TV seriál)
2005 Seip keullobeo (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Seoul (hudební videoklip)
2013 Miskoria (hudební videoklip)
배드 걸스 (hudební videoklip)
2012 Gieokhae (hudební videoklip)
2008 Hey Mr. Big (hudební videoklip)
유고걸 (hudební videoklip)
2006 Anystar (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 Hyorine minbak (TV pořad) - mod.
박진영의 파티피플 (TV pořad)
2014 매직아이 (TV pořad) - mod.
2013 맨발의 친구들 (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
Reonning maen (TV pořad)
도전 수퍼모델 코리아 (TV pořad)
2009 슈퍼스타 K (TV pořad)
유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 Paemilliga tteotda (TV pořad) - mod.
김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)
2001 Haepitugedeo (TV pořad) - mod.
1991 인기가요 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 Seoul (hudební videoklip)
2013 Miskoria (hudební videoklip)
배드 걸스 (hudební videoklip)
2012 Gieokhae (hudební videoklip)
2008 Hey Mr. Big (hudební videoklip)
유고걸 (hudební videoklip)
2006 Anystar (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky