foto

Marianne Mendt

  • nar. 29.9.1945 (75 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Aus dem Archiv - Mit Marianne Mendt (TV film)
Nicht tot zu kriegen (TV film)
2019 Vier Saiten (TV film)
2012 Nečekané překvapení (TV film)
2011 Vatertag
2010 Seine Mutter und ich (TV film)
2008 Annas zweite Chance (TV film)
2004 Meine schöne Tochter (TV film)
2003 Dinner for Two (TV film)
Jetzt erst recht (TV film)
2001 Nevěsta větru
1999 Jahrhundertrevue (TV film)
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
1997 Qualtingers Wien
1996 Der See
1995 Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)
1994 Parkplatz
1992 Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1983 Licht ins Dunkel (TV film)
1979 Träume kann man nicht verbieten (TV film)
1976 Feuerwerk
1971 Das haut den stärksten Zwilling um

TV seriály

2017 Schnell ermittelt (TV seriál)
Gudrun Schatzinger (S05E04)
2008 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2003 Komisař Rex (TV seriál)
Slavná za každou cenu (S08E12)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
další epizody (8)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Unbestechlichen (S01E09)
Die Haube (S01E08)
Ein Hundeleben (S01E04)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Roda Roda (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Peter Alexander – Eine Legende. Unvergessen. (TV film)
2015 ORF Fernsehgeschichte (TV seriál)
2014 Mein Bezirk: Meine Landstrasse
2013 Orte der Kindheit (TV seriál)
2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film)
2002 Kunst gegen Gewalt (TV seriál)

Koncert

2018 Die Wiener Stadthalle rockt! - Pop meets Classic zum 60. Jubiläum (koncert)
1984 Austro Hit Gala (koncert)

Host

TV pořady

2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
Der Salon am Dienstag (TV pořad)
Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Mulatschag (TV pořad)
Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)
1974 50 Jahre Rundfunk in Österreich (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1969 Peter Alexander präsentiert Spezialitäten (TV pořad)
ZDF Hitparade (TV pořad)
1968 Spotlight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky