foto

Giacomo Rizzo

  • nar. 17.1.1939 (81 let)
    Neapol, Kampánie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Alessandra - Un grande amore e niente più
Lui è mio padre
2019 Passpartù: Operazione Doppiozero
2017 Era giovane e aveva gli occhi chiari
2015 Si accettano miracoli
2012 Benvenuti Al Nord
Sodoma... L'altra faccia di Gomorra
2011 Fallo per papà
Napoletans
2010 Chiaroscuro
Vítejte na jihu
2006 Rodinný přítel
2000 Aitanic
1993 Pacco, doppio pacco e contropaccotto
1985 Massimamente folle
1983 Ďábel a svěcená voda
1982 Perché non facciamo l'amore?
Pierino la peste alla riscossa
1981 Maestra di sci, La
Poliziotta a New York, La
1980 Zappatore
1979 Graf Dracula in Oberbayern
La poliziotta della squadra del buon costume
1978 Commissario Verrazzano, Il
Letto in piazza, Il
1977 Taxikářka
1976 Dámy a pánové, dobrou noc
La professoressa di scienze naturali
XX. století
1975 Educanda, L'
Superuomini, superdonne, superbotte
1974 4 marmittoni alle grandi manovre
Erotomane, L'
Pane vrchní, vy jste máklej
Piedino il questurino
1973 Chléb a čokoláda
Hezká, bohatá, s malou tělesnou vadou hledá ...
Maschio ruspante, Il
Peppino z Neapole
Racconti di Viterbury - Le più allegre storie del '300, I
Storie scellerate
Un ufficiale non si arrende mai nemmeno di fronte all'evidenza, firmato Colonnello Buttiglione
Černá ruka
1972 Anche se volessi lavorare, che faccio?
Il sindacalista
Le notti peccaminose di Pietro l'Aretino
Mille e una notte all'italiana, Le
Nebožtíci přejí lásce
1971 Dekameron

TV seriály

2018 La vita promessa (TV seriál)
1998 Anni '50 (TV seriál)
1978 Storie della Camorra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky