foto

Pavol Šimun

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kid (studentský film)
2016 Agáva
2015 Johančino tajemství (TV film)
2014 Krok do tmy
Martini Shot (studentský film)
Verný zákazník (studentský film)
1997 Nejasná zpráva o konci světa

TV seriály

2020 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Pátek třináctého (E23)
Duch svätý (E20)
Veľká noc (E19)
další epizody (4)
2018 Hotel (TV seriál)
Labyrint srdca (E07)
Leopold Mašlička (E06)
Láska nad jazerom (E05)
další epizody (7)
Sestričky (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2017 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Zoo (TV seriál)
Episode 72 (E72)
Episode 71 (E71)
Episode 70 (E70)
další epizody (65)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)

Dokumentární

2019 Zrod divadla: Komúna (TV film)
2015 Piaty vesmír naľavo