foto

Maddalena Ischiale

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nezlomný
Sharkskin
1996 Luna a ta druhá
1994 Dellamorte Dellamore

TV seriály

2007 Il capo dei capi (TV seriál)
2003 Elisa z Rivombrosy (TV seriál)

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace