foto

Samuel Hunt

  • nar. 10.10.1986 (32 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unbroken: Path to Redemption
2016 Dead South
2014 Blood Ransom
Submerged
2012 Falling...

TV seriály

2017 Empire (TV seriál)
Sound & Fury (S03E10)
2016 Empire (TV seriál)
Chimes at Midnight (S03E06)
One Before Another (S03E05)
Cupid Kills (S03E04)
Chicago P.D. (TV seriál)
A War Zone (S04E05)
Made a Wrong Turn (S04E02)
The Silos (S04E01)
další epizody (17)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
další epizody (17)
Chicago Fire (TV seriál)
Your Day Is Coming (S04E04)
Category 5 (S03E22)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
A Beautiful Friendship (S01E15)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Jed (S02E04)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vražda prezidenta Lincolna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace