foto

Emil Leeger

Biografie

Herec, pedagóg, tanečník, akrobat a choreograf. Tak by sa dal v skratke opísať Emil Leeger. Ako pedagóg pôsobí na tanečnej katedre VŠMU v Bratislave a je koordinátorom bratislavského komorného divadla Arteatro.

Počas svojej kariéry spolupracoval s divadelnými a tanečnými skupinami ako Debris Company, Divadlo P.A.T., elledanse, Tangere Studio, T-d’U či CieLaroque. Pôsobil vo viacerých produkciách Slovenského národného divadla a Novej scény. Vidieť sme ho mohli taktiež v rôznych seriáloch, celovečerných filmoch, ale aj krátkych študentských a experimentálnych filmoch.

kaskader1

Herecká filmografie

Filmy

2014 Krok do tmy

TV seriály

2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2014 Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2009 První oddělení (TV seriál)

Dokumentární

2019 Záchranáři v akci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace