foto

Daniel Christensen

  • nar. 1978
    Wasserburg (Inn), Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Laim und die Tote im Teppich (TV film)
2020 Gender Crisis
Kaiserschmarrndrama
2019 Blei (studentský film)
Ein verhängnisvoller Plan (TV film)
Leberkäsjunkie
2018 Der große Rudolph (TV film)
Sauerkrautkoma
2017 Der Chef ist tot (TV film)
Grießnockerlaffäre
2016 Schweinskopf al dente
2014 Landauer - Der Präsident (TV film)
Winterkartoffelknödel
2013 Dampfnudelblues
2012 Polizeiruf 110 - Schuld (TV film)
2007 Gespenster (TV film)
Windland (TV film)
2005 Kabale und Liebe (TV film)
Strašidla

TV seriály

2019 Rocky a policajt (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Bienenstock (S11E07)
2018 Wilsberg (TV seriál)
Die Nadel im Müllhaufen (E60)
2015 Místo činu (TV seriál)
Die letzte Wiesn (S46E28)
2014 Místo činu (TV seriál)
Eine Frage des Gewissens (S45E31)
2010 Místo činu (TV seriál)
Bluthochzeit (S41E22)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Frankie (S10E06)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Kabale und Liebe (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky