foto

Orhan Aydın

  • nar. 1961
    Istanbul, Besiktas, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kral Midas'ın Hazinesi
2018 Ev Kira Semt Bizim
2017 Ketenpere
Mezarcı
Reis
Ölülere Esemes Çekilmez (TV film)
2016 Oldu mu Şimdi?
Yola Geldik
2013 Komik Bir Aşk Hikayesi
Sabit Kanca
2012 Barınak
Oğlum Bak Git
2011 Hür Adam: Bediüzzaman Said Nursi
Kolpaçino: Bomba
2009 Kanal-i-zasyon
2006 Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı (TV film)
2005 Ömer Seyfettin: Diyet (TV film)
1998 Hoşçakal Yarın
1994 Bir Yanımız Bahar Bahçe

TV seriály

2019 Daire 4 (TV seriál)
2017 Bahtiyar Ölmez (TV seriál)
2014 Alın Yazım (TV seriál)
2013 Ben Onu Çok Sevdim (TV seriál)
Eski Hikaye (TV seriál)
2012 Huzur Sokağı (TV seriál)
2011 İnsan Aldandı (TV seriál)
2010 Elde Var Hayat (TV seriál)
2009 Aşk Bir Hayal (TV seriál)
2008 Geç Gelen Bahar (TV seriál)
2007 Kader (TV seriál)
Sessiz Fırtına (TV seriál)
2006 29-30 (TV seriál)
Doktorlar (TV seriál)
Felek Ne Demek? (TV seriál)
Hayat Türküsü (TV seriál)
Pertev Bey'in Üç Kızı (TV seriál)
2005 Aşk Her Yaşta (TV seriál)
Belalı Baldız (TV seriál)
Davetsiz Misafir (TV seriál)
Dolunay (TV seriál)
Emret Komutanım (TV seriál)
Hırsız Polis (TV seriál)
Kayıt Dışı (TV seriál)
Körfez Ateşi (TV seriál)
Saklambaç (TV seriál)
Savcının Karısı (TV seriál)
Şöhret (TV seriál)
2004 Haziran Gecesi (TV seriál)
2003 Bir İstanbul Masalı (TV seriál)
Hayat Bilgisi (TV seriál)

Dokumentární

1993 19 Mayıs'tan 30 Ağustos'a (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Yola Geldik

Host

TV pořady

2012 Köstebekgiller (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky