foto

Beate Abraham

  • nar. 1945
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ein vorbildliches Ehepaar (TV film)
2010 Bei manchen Männern hilft nur Voodoo (TV film)
2009 Hilda
2007 Pochod milionů (TV film)
2006 Das unreine Mal (TV film)
2005 Brautpaar auf Probe (TV film)
Země sněhu
2004 Drechslers zweite Chance (TV film)
Jazzclub - Der frühe Vogel fängt den Wurm.
2003 Anatomie 2
Hledám impotentního muže
Liegen lernen
2002 Die Mutter (TV film)
2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
1999 Wilsberg und die Tote im See (TV film)
1992 Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)
1981 Flächenbrand (TV film)

TV seriály

2013 Heldt (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Naše ulice (S04E05)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1995 Und tschüss! (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace