foto

Caroline Maria Frier

  • nar. 16.1.1983 (37 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Traumschiff: Sambia (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise auf die Kykladen (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Vůně vanilky (TV film)
2014 Vražda bez důkazů (TV film)
2008 Putzfrau Undercover (TV film)

TV seriály

2019 Schwester, Schwester - Hier liegen Sie richtig! (TV seriál)
Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Eins mit Sternchen (S05E17)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über die Planke (S16E27)
2018 Falk (TV seriál)
2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Goldene Hände (S09E13)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Blackout (S20E13)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Wilsberg (TV seriál)
Kein Weg zurück (E45)
2014 Wilsberg (TV seriál)
Mundtot (E42)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Hand aufs Herz (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Darf er das? - Die Chris Tall Show (TV pořad)
Dingsda (TV pořad)
Für immer Kult! – Die Comedy-Spielshow (TV pořad)
2017 Duell der Stars - Die SAT.1-Promiarena (TV pořad)
So tickt der Mensch (TV pořad)
2016 The Big Music Quiz (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky