foto

Jesper Malm

  • nar. 6.4.1971 (48 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Høvdinger
2014 Børning
2013 Jsem tvá
2009 Vägen hem
2008 Detektiv Varg Veum: Padlí andělé
Ženská za volantem
2007 Tali-Ihantala 1944

TV seriály

2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2012 Dauinger (TV seriál)
Lilyhammer (TV seriál)
2008 Hvaler (TV seriál)
Magnus Fredrik Skielm (TV seriál)
Tappio Ruonalla (E07)
Voitto Lapualla (E06)
Vaasa ryöstetään (E05)
další epizody (4)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
2005 Ran (TV seriál)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace