foto

Berthold Mittermayr

  • nar. 10.5.1952 (67 let)
    Linz, Upper Rakousko, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Der Kardinal - Der Preis der Liebe (TV film)
Tatort - Viktualienmarkt (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
1997 Reise in die Dunkelheit (TV film)
1994 Saubere Aktien (TV film)
1991 Im Dunstkreis
1989 Eis
1987 Gelächter des Suppenhuhns, Das (TV film)
1985 Finger im Revolverlauf, Der (TV film)

TV seriály

1996 Flotter Dreier, Ein (TV seriál)
1993 Salzburger Nockerln (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
1989 Eis

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky