foto

Hugo Egon Balder

  • nar. 22.3.1950 (69 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chiemgauer Volkstheater - Ein guter Rutsch (divadelní záznam)
2017 Ein Schnupfen hätte auch gereicht (TV film)
2014 Chiemgauer Volkstheater - Villa Serrano (divadelní záznam)
Rosamunde Pilcher: Čekání na duhu (TV film)
2013 Chiemgauer Volkstheater - Nordlicht über Bollerbach (divadelní záznam)
2011 Wilsberg - Frischfleisch (TV film)
2009 Tatort - Borowski und die Sterne (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Der gestiefelte Kater - Catman Begins (TV film)
2006 Die ProSieben Märchenstunde: Froschkönig - Im Brunnen hört dich niemand schreien (TV film)
2005 Ewig rauschen die Gelder (TV film)
Králiček Felix
2002 Santa Claudia (TV film)
1996 Weibsbilder
1992 Die wahre Geschichte von Männern und Frauen
1978 Der Pfingstausflug

TV seriály

2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2014 Die unwahrscheinlichen Ereignisse im Leben von ... (TV seriál)
2008 Maddin in Love (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 In The Summertime - Die Hits der 70er und ihre Geschichten (TV film)
Unser Land in den 90ern (TV seriál)
2017 Die verrückten 70er - Das wilde Jahrzehnt der Deutschen (TV film)
Die wilden 80er - Kultige Kapitel aus einem schrillen Jahrzehnt (TV film)
2013 Heinz Erhardt ist Kult! Der große Humorist und sein Erbe (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Silvias Bauch (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1977 Liebe das Leben, lebe das Lieben

Dokumentární

2004 Hauptsache Lehmann

Host

TV pořady

2018 60 Jahre Show: Gute Unterhaltung! (TV pořad)
Das große Promi-Flaschendrehen (TV pořad) - mod.
Für immer Kult! – Die Comedy-Spielshow (TV pořad)
Genial daneben - Das Quiz (TV pořad) - mod.
Richtig witzig! (TV pořad) - mod.
Was für ein Jahr! (TV pořad) - mod.
2017 Genial daneben - Die Comedy Arena (TV pořad) - mod.
Sitzheizung gibt's nicht! (TV pořad)
2016 Die Kirmeskönige (TV pořad)
Tutti Frutti (TV pořad)
2015 Mann, Sieber! (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2012 Gottschalk Live (TV pořad)
Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
Granaten wie wir (TV pořad)
heute-show (TV pořad)
2007 Danke, Rudi (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
2003 Genial daneben (TV pořad)
Was liest du? - Literarische Comedy (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
Süßer die Brötchen nie klingen (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1990 Tutti Frutti Classics (TV pořad)
1988 Alles Nichts Oder?! (TV pořad) - mod.
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky