foto

Tomáš Fantl

  • nar. 9.11.1928
    Praha, Československo
  • zem. 20.7.2001 (72 let)
    Mnichov, Německo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Berlinale IFF

Režijní filmografie

Filmy

1989 Alte Freundschaften (TV film)
1986 Gauner im Paradies (TV film)
1982 Aufgabe des Dr. med. Graefe, Die (TV film)
1980 Eingriffe (TV film)
1977 Flucht (TV film)
Haupttreffer, Der (TV film)
1975 Einsame Haus, Das (TV film)
Keine Spürhunde für den Fiskus (TV film)
1974 Tatort - Eine todsichere Sache (TV film)
1973 Gabriel (TV film)
1971 Aufstiegschancen (TV film)
Die Untaten des Fräulein Mikova (TV film)
Faire l'amour... De la pilule à l'ordinateur
Freitags dienstbereit - Passage-Apotheke (TV film)
Sein Schutzengel (TV film)
1970 Alle hatten sich abgewandt (TV film)
Lieber Erwin (TV film)
Ludwig van Beethoven: '...in allem streng die Wahrheit' (TV film)
1969 Das schönste Fest der Welt (TV film)
Eine Rechnung, die nicht aufgeht (TV film)
Hürdenlauf (TV film)
Van Gogh (TV film)
1968 Nachtcafé (TV film)
Risiko für Weihnachtsmänner (TV film)
Wo man sich trifft (TV film)
1967 Ausgefüllte Leben des Alexander Dubronski, Das (TV film)
Die Gefährtin (TV film)
In aller Stille (TV film)
Stunde der Nachtigallen (TV film)
1965 Das Haus der sieben Balkone (TV film)
Das Rendezvous (TV film)
Wovon die Menschen leben (TV film)
1964 Zeit der Schuldlosen, Die

TV seriály

1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1982 Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
1978 Geschichten aus der Zukunft (TV seriál)
1977 Die Magermilchbande (TV seriál)
1976 Der Knabe mit den 13 Vätern (TV seriál)
1973 Der Nervtöter (TV seriál)
1972 Alarm (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1963 Interpol (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky